Home » Tag Archives: Toto Karpet

Tag Archives: Toto Karpet

🔥HOTs🔥Toto Karpet Patchwork (King)

? *NEW SIZE FOR TOTO CARPET PATCHWORK* ? Lebih besar, Lebih Luas, Lebih baik ? Toto Carpet : Saiz King _180cm x 200cm_ ✓ material cotton isian fiber ✓ tebal 6cm +- ✓ lembut gebu besar ✓ children friendly www.wasap.my/60123312030/toto_carpet_king Selain King, ada juga saiz Single dan Queen. Whatsapp sahaja untuk info lanjut. Read More »

Misi Banjir 2021

Alhamdulillah Kami melancarkan program #DermaToto untuk mangsa-mangsa banjir pada tahun ini. Sumbangan serendah RM50 untuk toto, karpet ataupun cadar patchwork. Terima kasih kepada anda semua yang sama-sama membantu. Semoga Allah membalas amal jariah anda ini dengan setimpalnya. Aamiin kepada yang mahu sama-sama menyumbang, boleh wasap 0123312030 sy (pn Asida) Read More »

🔥HOTs🔥 Toto Karpet Patchwork (Single)

Toto Karpet Patchwork Single: (110cm x 205cm)   Kegunaan:   ?Senang di basuh masuk je dalam mesin ?Tak mudah gerak, ada anti slip di bawahnya ?Sangat selesa sebagai alas depan TV sambil baring2 ?Dijadikan alas tilam untuk anak yang kencing malam atas tilam ?Cantik dan selesa anak kecil pun suka, selamat untuk anak kecil yang aktif       klik ... Read More »

🔥HOTs🔥Toto Patchwork Viral (QUEEN)

DENGAN TOTO CARPET TIADA LAGI MASALAH KARPET BERAT, BERHABUK DAN BERDEBU! Anda mencari carpet jenis tebal untuk gantikan karpet yang kerap berhabuk dan berdebu? Jangan risau dan jangan stress dengan carpet yang berat dan jarang di basuh tu! Kami dah ada penyelesaian terbaik untuk anda! Toto Carpet ini direka khas untuk anda yang suka melepak @ berbaring di atas karpet ... Read More »

Kempen 1 Rumah 1 Toto

Satu Rumah Satu Toto! Lembut nya. Gebu nya. Besar nya. Dengan Karpet Toto Viral ni, anak dah tahu tempat di mana dia perlu bermain. hihi. Yang pasti, Selesa! Nak bawak balik kampung? Usung je satu beg ni. JOM SERTAI KUTU KARPET TOTO VIRAL RM50 x 3 bulan www.wasap.my/60123312030/KutuKarpetToto _cadarmurahdotcom_ Read More »