Home » Tag Archives: CBSQ

Tag Archives: CBSQ

OFFER MAC! BELI 1 FREE 1

??BELI CADAR PADA HARGA OFFER DAPAT FREE LAGI SATU?? ?? Paling tak menahan, cadar oli ni memang tak payah kemas langsung, sebab ada getah yg baik kat cadar! RUGI siapa yang tak grab satu ? Nak grab just tekan link ni jer, bukan susah pun, nak jadi agent pun boleh tau dak ? www.wasap.my/60123312030/CBSQ Read More »

Cadar BerQuilting Fiber Tebal (CBSQ)

Cadar Berquilting Fiber Tebal – 7pcs – Set Kandungan:- 1 helai comforter 1 helai cadar queen quilting 1 helai sarung bantal peluk beropol 4 helai sarung bantal beropol dan berquilting RM299.90, Postage rm15sm, rm25 SS sebarang pertanyaan dan tempahan, sila >whatsapp 0123312030 sukar didapati kerana sering menjadi rebutan, bila dah dapat..pasti rasa berbaloi2!!! Read More »

(SOLD OUT) Cadar Queen Ropol Comforter (CBSQ)

Set Cadar Queen Ropol Quilt dan Comforter (+) 1 helai cadar polos ropol (+) 4 helai sarung bantal  (+) 1 helai sarung bantal peluk (+) 1 helai selimut comforter RM249.90 (postage RM15 sm/RM25 ss) *Sangat cantik n kemas terutama utk bilik tidur remaja yg suka kesederhanaan. *Sesuai untuk remaja lelaki dan perempuan juga sesuai untuk bilik tidur utama tampak mewah ... Read More »