Home » Tag Archives: CBSQ

Tag Archives: CBSQ

OFFER MAC! BELI 1 FREE 1

🤩🤩BELI CADAR PADA HARGA OFFER DAPAT FREE LAGI SATU?? 🤩🤩 Paling tak menahan, cadar oli ni memang tak payah kemas langsung, sebab ada getah yg baik kat cadar! RUGI siapa yang tak grab satu 😑 Nak grab just tekan link ni jer, bukan susah pun, nak jadi agent pun boleh tau dak 😏 www.wasap.my/60123312030/CBSQ Read More »

Cadar BerQuilting Fiber Tebal (CBSQ)

Cadar Berquilting Fiber Tebal – 7pcs – Set Kandungan:- 1 helai comforter 1 helai cadar queen quilting 1 helai sarung bantal peluk beropol 4 helai sarung bantal beropol dan berquilting RM299.90, Postage rm15sm, rm25 SS sebarang pertanyaan dan tempahan, sila >whatsapp 0123312030 sukar didapati kerana sering menjadi rebutan, bila dah dapat..pasti rasa berbaloi2!!! Read More »

(SOLD OUT) Cadar Queen Ropol Comforter (CBSQ)

Set Cadar Queen Ropol Quilt dan Comforter (+) 1 helai cadar polos ropol (+) 4 helai sarung bantal  (+) 1 helai sarung bantal peluk (+) 1 helai selimut comforter RM249.90 (postage RM15 sm/RM25 ss) *Sangat cantik n kemas terutama utk bilik tidur remaja yg suka kesederhanaan. *Sesuai untuk remaja lelaki dan perempuan juga sesuai untuk bilik tidur utama tampak mewah ... Read More »