Home » Tag Archives: Cadar Quilting

Tag Archives: Cadar Quilting

OFFER MAC! BELI 1 FREE 1

??BELI CADAR PADA HARGA OFFER DAPAT FREE LAGI SATU?? ?? Paling tak menahan, cadar oli ni memang tak payah kemas langsung, sebab ada getah yg baik kat cadar! RUGI siapa yang tak grab satu ? Nak grab just tekan link ni jer, bukan susah pun, nak jadi agent pun boleh tau dak ? www.wasap.my/60123312030/CBSQ Read More »

?Cadar Super Duper Special (CBSQ)?Lelong

Cadar Berquilting Fiber Tebal – 7pcs – Set Kandungan:- 1 helai comforter 1 helai cadar queen ropol quilting 1 helai sarung bantal peluk beropol 4 helai sarung bantal beropol dan berquilting Harga lelong!! YES RM199.90, Postage rm15sm, rm25 SS Kutu RM40 x 5bulan x 5org sebarang pertanyaan dan tempahan, sila >whatsapp 0123312030 sukar didapati kerana sering menjadi rebutan, bila dah ... Read More »

?HOTs?Set Cadar Queen Ropol Quilting (BSQ)

**material cotton**Cadar tebal siap jahit fiber quilting 4 x sarung bantal berquilting1 x sarung bantal peluk1 x cadar queen ropol quilting Brand Oli www.wasap.my/60123312030/BSQ2020 Read More »