Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan.

Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien untuk membekalkan air bersih kepada anda. Sama ada diletakkan di kaunter anda atau di bawah sinki anda, ia merawat sehingga 5,000 liter air atau boleh digunakan selama setahun antara penukaran penuras*.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila KLIK SINI

Sistem Rawatan Air eSpring memperbaiki rasa, bau dan kejernihan air. Penmuras Karbon berkesan mengurangkan lebih daripada 140 kotoran yang berpotensi menjejaskan kesihatan – seperti racun perosak, VOC, merkuri, dan plumbum – namun membenarkan mineral berfaedah seperti kalsium dan magnesium melaluinya. Lampu UV memusnahkan sehingga 99.99% bakteria dan virus di dalam air minuman tanpa menggunakan bahan kimia.

*Purata hayat penuras bergantung kepada penggunaan dan kualiti air

Manfaat
Memperbaiki rasa, bau dan kejernihan air.
Berkesan mengurangkan lebih daripada 140 bahan cemar yang berpotensi menjejaskan kesihatan dan mengekalkan mineral berfaedah seperti kalsium dan magnesium dengan penuras karbon.
Memusnahkan lebih daripada 99.99% bakteria dan virus penyebaban penyakit di dalam air minuman dengan teknologi cahaya ultraungu.
Memaklumkan anda tentang status hayat kartrij yang tinggal dan status sistem melalui sistem pemantauan yang dipatenkan.
Mengalir pada suhu paip dan memastikan kos tenaga anda kekal rendah.
Keselamatan terjamin kerana air tidak pernah menyentuh mana-mana komponen elektrik, terima kasih kepada teknologi kuasa tanpa wayarnya.
Mudah untuk menggantikan kartrij tanpa alat khas, kerana tiada wayar dalaman atau palam untuk dicabut dan disambung semula. Serta, Kartrij direka untuk bertahan 5,000 liter atau 1 tahun, yang mana terdahulu.

 

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila KLIK SINI

Check Also

Meja Jepun / Dulang Berkaki

SET DULANG BERKAKI Saiz dulang bulat 25 inch 6 design exclusive yang sangat cantik Kaki …