Home » T&C BELIAN

T&C BELIAN

Terma & Syarat

  1. Pembeli yang serius sahaja.
  2. Tempahan/booking dibenarkan dengan deposit RM50.
  3. Semua jualan adalah muktamad. Barangan tidak dibenarkan untuk pemulangan semula atau penukaran selepas pembayaran dibuat.
  4. Barang yang mempunyai jaminan sebulan saja dibenarkan membuat penukaran dengan yang baru jika mengalami kerosakan.
  5. Sahkan pembelian anda ke whatsapp no. 012-331 2030 (Pn. Asida). Kemudian, anda akan menerima maklumat akaun CIMB atau Maybank kami untuk tujuan pembayaran (Paypal?? sila request).
  6. Sila masukkan butiran berikut jika menggunakan online banking :email: asieda82@gmail.com atau HP: 012-331 2030. Atau Sila emel atau sms/whatsappkan bukti pembayaran anda.
  7. Sila emel asieda82@gamil.com atau sms/whatsapp-kan kepada saya info anda yang mengandungi maklumat berikut selepas pembayaran dilakukan; Kod item, Nama, Alamat dan No. Tel.

~ Kami ambil masa 1 hari atau 3 hari[musim sales] lepas payment untuk proses order
dan pos biasa ambil masa 1 hingga 14 hari untuk semenanjung dan +7 hari utk sabah/sarawak.
~ Poslaju/Kurier ambil masa 1-4 hari shj [cadar tanpa comforter shj/request] ~ Kita ambil seminggu tuk keluarkan order kalau time gaji (start 20 hb smpai 5 hb) setiap bulan
~ *** REFUND DUIT TIDAK DIBENARKAN, tetapi boleh tukar barang dan kos penghantaran di tanggung oleh pelanggan.

~ Barang preorder (customer WAJIB tunggu sehingga barang diorder sampai), jika tidak.. 50% amount bayaran anda akan ditolak. Ini kerana barang sudah di order dari supplier, nak atau tidak.. kami TERPAKSA ambil produk tersebut setelah siap. T&C dari Kilang.
~ jika boleh bersabar n setuju dgn syarat kami, boleh proceed dengan payment ya.

Terima Kasih.
(Nor asida Mohd Hanapiah)
SSM : SA0241123-AMelalui

Antara Testimoni: