🔥HOTs🔥COOKLINE X Premium Kitchen Cookware 24cm Saute Pan

Sebuah KUALI pembinaan 3-lapis, rekaan penuh yang terdiri daripada 2 lapisan keluli tahan karat berkualiti tinggi yang terikat dengan teras Aluminium ketulenan tinggi dalaman yang membawa anda alat memasak berkualiti tinggi yang menawarkan prestasi yang tiada tandingan dan sifat memasak luar biasa!!

– rakan dapur anda yang boleh dipercayai untuk 20 tahun!

Direka untuk memasak lebih sihat dengan air yang kurang, kurang minyak masak dan reka bentuk meterai air unik untuk mengelak dalam jus semulajadi makanan.

Diperbuat daripada keluli tahan karat dengan teknologi ketebalan bervariasi untuk transmisi haba yang lebih baik (sebanyak 30%) dan mengurangkan berat badan (sebanyak 25%), tidak ada salutan yang digunakan oleh itu tidak ada kulit berbahaya, induksi siap, mempunyai teknologi penggilap canggih yang menghalang makanan dari melekat, semua bulat mencurah bibir, membentuk tunggal membentuk pembinaan untuk pengendalian yang lebih baik dan pembersihan mudah.

Mempunyai pemegang bakelite tahan panas dan tahan panas, peralatan memasak keluli tahan karat yang berkualiti tinggi dan pengawal stim boleh laras cerdas untuk kemudahan kegunaan dan ketahanan yang tahan lama.

www.wasap.my/60123312030/CookwareZhu

***ansuran KUTU 10 bulan boleh ye

Check Also

*MULTIPURPOSE CHOPPING BOARD*

👩🏻‍🎓 *PROMOSI BULAN MEI* 👩🏻‍🎓 *MULTIPURPOSE CHOPPING BOARD* ✅ Boleh diubah suai menjadi bekas/tempat pemotong/besen …