Home » Barangan Elektrik

Barangan Elektrik

BreadMaker Noxxa

Best tau breadmaker oven tu….Bakar kek mmg sgt lah cantikTak payah nak fikir api atas bawahTak payah nak fikir kipasJust set masa dan suhu sahaja…Kek masak cantik…Mmg oven ni xde di pasaran…Ni lah satu2 breadmaker yg sekali dgn oven boleh buat doh, boleh bakar kek boleh bakar biskut , boleh bakar ayam dan macam2 lg.. Beli dia sebiji cukup dah… ??? ... Read More »

| Mini Blender Philips | Cash atau ansuran bulanan |

Wow..wow..wow..!! Bestnya dah kluar blender mini philips ni…Comei je bentuknya…Dapat 3 balang 3in1 functionnya?Boleh blender bahan basah..?Boleh blender bahan kering..?Teramat best boleh blender buah jadi jus..Lpas tu x yah nak tuang kat tempat lain…?Balang blender jadi botol air terus boleh bawak jalan2…Best sgt blender mini ni. Comel dan mudah digunakan.Group kutu sentiasa ada ye. ? www.wasap.my/60123312030/nak+mini+blender…Philips Mini BlenderSpesifikasi Teknikal :⚡Kuasa: ... Read More »

Philips Steam Iron GC8755

OFFER BULAN MAC 2020, REBET RM100/RM200 untuk trade In Iron lama anda dengan iron philips ini. 4x bayaran assuran. 1st payment SUDAH BOLEH TERIMA barang. Best ke best? Ni lah keistimewaan iron Philips yg sis jual.. latest model keluaran Amway.. dah lah tangki besar 1.8liter.. tangki air boleh dibuka lagi.. kalau yg tak boleh buka tu dia melekat di badan ... Read More »

🔥HOT SELLING🔥Noodle Maker (Pembuat Mi Noxxa)

Pembuat Mi Noxxa membolehkan anda menyediakan mi yang berkhasiat pilihan anda dari bahan-bahan semula jadi tanpa bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Open KUTU RM87 x 10 bulan X 10 orang Open KUTU RM58 x 15 bulan X 15 orang Cash lagi murah >> Whatsapp 0123312030 Special offer bulan ni, bulan FEB 2020 setiap pembelian dapat FREE set pisau ini.. Read More »

🔥HOTs🔥COOKLINE X Premium Kitchen Cookware 24cm Saute Pan

Sebuah KUALI pembinaan 3-lapis, rekaan penuh yang terdiri daripada 2 lapisan keluli tahan karat berkualiti tinggi yang terikat dengan teras Aluminium ketulenan tinggi dalaman yang membawa anda alat memasak berkualiti tinggi yang menawarkan prestasi yang tiada tandingan dan sifat memasak luar biasa!! – rakan dapur anda yang boleh dipercayai untuk 20 tahun! Direka untuk memasak lebih sihat dengan air yang ... Read More »

Philips Airfryer –

offer FREE GIFT awesome bulan JANUARI ini khas utk pembelian airfryers.. Harga RM1,140, nak diskaun? wasap nombor ini www.wasap.my/60123312030/diskaunAirfryers Read More »

Steamer Noxxa (Pengukus)

Steamer Noxxa (Pengukus 3 tingkat) Pengukus Makanan Noxxa adalah penting untuk gaya hidup yang lebih sihat kerana nutrien dan rasanya dikekalkan semasa proses memasak secara kukus/stim. Kukus/stim makanan anda dengan Pengukus Makanan Noxxa! Memasak secara kukus mengekalkan nutrien dan rasa manakala ruang pengukus XL 3 tingkat membolehkan anda mengukus pelbagai bahan pada satu-satu masa dalam ruang yang berbeza. Saluran tiub ... Read More »

Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan. Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien ... Read More »