Home » Tag Archives: Sejadah

Tag Archives: Sejadah

SET SOLAT (PROMOSI !!)

 Set Solat Oli Collection .Harga Asal : RM 149.90Harga Offer : RM129. 90 JER.Mini SejadahTasbihKopiahSejadahKain PelikatTelekung Apa yang best tentang telekung drpd Oli Collection : Material kain yang tak melekat di tubuh.Fit di bahagian muka, tak perlu anak tudung.Sesuai untuk kegunaan harian dan travel.Selesa nyaman tak panas, jahitan kemas.Sangat mampu milik, harga berpatutan.Kainnya jatuh tak terbang-terbang bergerak ke sana sini, lebih ... Read More »

Sejadah/Sejada |premium|

Dah sedia untuk Ramadhan nanti? Biar di rumah, atau di masjid, Terawih tetap jangan dilupa. Dengan sajada gebu #SyaQist, insyaallah kaki tak sakit, sejadah terletak tak bergerak. Material tahan lama, basuh berkali2 makin gebu. ☺️ Nak buat #hantaran perkahwinan atau pertunangan pun sesuai sgt wasap 0123312030 untuk menempah. Read More »