Home » Tag Archives: promosi

Tag Archives: promosi

Jualan Hujung Tahun CadarMurah.Com

Hampir kesemua cadar ini diberi diskaun Akhir Tahun. Nak tengok dengan mudah boleh visit or facebook >> KLIK SINI atau klik satu2 gambar di bawah ini.. dapatkan KOD pilihan kemudian whatsapp +60123312030 “YES kod_pilihan” cadar yang anda mahu. postage rm13sm/rm15ss Read More »

Cadar Embroidery Quilts~Super King Size (SALES!!!)

~ LEBIH TEBAL, LEBIH ANGGUN & LEBIH BERGAYA ~ Cadar Patchwork Eksklusif 100% Pure Cotton khas untuk anda yang mementingkan tidur yang berkualiti di atas hamparan yang cantik, selesa dan menenangkan. Cadar tebal dengan jahitan quilts bercorak menjadikan bilik tidur anda kelihatan mewah bergaya dan tiada lagi pagi yang membosankan mengemas cadar! Ianya terletak kemas dan rapi di atas tilam ... Read More »

LELONG 12.12 (CADAR VIRAL) – TAMAT

LELONG 12.12 ===  *CADAR VIRAL* NORMAL PRICE : ~RM130~ *SOLD OUTTTTTTTTTTTT* 🌹Saiz : Queen/Super Queen 🌹1 Cadar + 2 Sarung Bantal + 1 Srg Bantal Peluk 🌹Ukuran: 150cm x 200cm 🌹Material : Polyster High Quality 🍀Permukaan Cadar Tebal 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀Lengkap Beg Plastik 🍀Getah Keliling Cadar-Confirm Tegang! Postage Semenanjung Rm10 Sabah Serawak RM15.00 *Klik untuk menempah: www.wasap.my/60123312030/cadarviralsale Read More »

Set Cadar Single Asrama Borong – Pelbagai Color

Cadar Asrama Belian Runcit atau Borong 1 cadar fitted 1 sarung bantal KOD OFS : retails RM29.90 , Borong RM25/1set sarung bantal : 17.5×27.5 inci cadar bergetah : 75×36×5 inci  tidak termasuk pos Urusan jualbeli secara borong juga boleh whatsapp: 0123312030 ^_^ Color Pilihan:  Biru, Cream, Hijau, Purple, Pink Pekat, Hitam, kuning dan lain-lain ========================================== Manakala untuk kod AFS, harga RM19.90 Borong juga boleh 5 color ... Read More »

Patchwork Kartun Queen Kartun (4in1) – SALES!!

Hadiah Untuk Anak! Dah 6 Tahun kami masih tidur sebilik bersama deretan anak anak. Macam macam cara dah buat supaya mereka tidur di bilik sendiri. Semua tak berkesan. Bila kawan beri idea untuk letak cadar patchwork tebal untuk bilik anak dan kemudian cat bilik anak cantik cantik, woww anak-anak rasa teruja pulak nak tidur di bilik sendiri. Berbaloi rupanya guna ... Read More »

Toto Viral Karpet Patchwork (Mega Sales!!)

DENGAN TOTO CARPET TIADA LAGI MASALAH KARPET BERAT, BERHABUK DAN BERDEBU! Anda mencari carpet jenis tebal untuk gantikan karpet yang kerap berhabuk dan berdebu? Jangan risau dan jangan stress dengan carpet yang berat dan jarang di basuh tu! Kami dah ada penyelesaian terbaik untuk anda! ? Toto Carpet ini direka khas untuk anda yang suka melepak @ berbaring di atas ... Read More »

Cadar Pengantin Oli Collection ~ WBS ~ Queen

Harga adalah seperti yang tertera di gambar (kiri, KOD WBS). Free Kelambu dan Tabir Belakang Sila klik gambar untuk view lebih besar. *preorder cadar ambil masa 1/2 minggu, full payment cara order: sms/whatsapp kod cadar/sertakan gambar sekali ke 0123312030 terima kasih. Read More »

Cadar Bulan Bintang

SET CADAR BULAN BINTANG CADAR DWITONE READY STOCK! ====================================== Kain selembut kapas yang mampu membuai tidur anda lena sepanjang malam. Corak moden dan ringkas yang pastinya memukau dan menceriakan kamar tidur anda. Kualiti terbaik yang TIDAK SETIMPAL dengan harga yang ditawarkan. Fabrik cotton + polyester yang lembut dan tidak luntur warna, cepat sebelum kehabisan, stok dan corak terhad. ====HARGA === ... Read More »

Karpet L 3D Patchwork (SALES!!!)

Karpet Patchwork Cotton 100% . ✅Boleh dibasuh mesin ✅Anti slip / getah dibawah carpet ✅Size 200cm / 230cm (L) . Karpet 3D! CORAK YG AWESOME❗️❗️ Banyak corak cantik yang pasti buat anda teruja! READY STOCK ALL!! . . HARGA PROMOSI KINI◾RM 115 FREE POSTAGE SM RM10 POS Ke Sabah Sarawak order>> www.wasap.my/60123312030/sayanakkarpetL3D   READY STOCK: Read More »