Home » Tag Archives: langsing

Tag Archives: langsing

🔥HOTs🔥Sabun Zumba – Kurus Cantik

Dari angka 9 turun ke angka 8 asbab pakai Sabun Zumba je? Biar betul? 😱 Akak ni dah pakai 2 ketul Sabun Zumba n berjaya turunkan sehingga 4 kg dan inchloss 6 inci tau. Sabun Zumba ni pakai masa mandi je. 2x sehari. Pakai biar konsisten supaya nampak kesannya. Nak kata kesan cepat sangat pun tak jugak sebab sabun ni natural. ... Read More »

Sihat Cantik & Kurus dengan SIF

Ramai yg tertanye2 ape itu SIF..??Sebenarnya ia adalah Gabungan 3 Diet famous di dunia ; 1. Intermittent Fasting2. Six Meals3. Detox Gabungannya maka jadilah Smart intermittent fasting (SIF)SIF adalah dengan produk.. B’young dan susu Coloskim 🥛🍉🍎🥑🥝🥦 Nak kurus sambil tu nak sihat jugak???? Tapi taktau cmne..Kt sini kami buka peluang untuk anda!!!!! 6 meals per day tanpa exercise pun boleh ... Read More »

Jamu Nenek Fiti Kapsul (Detoxs)

?Jamu FITI KAPSUL merupakan booster utk langsing berseri !! ? -Mendapatkan berat badan ideal -Memerangkap lemak dan sinkirkan -Mengumpal lemak tepu yang badan sukar utk membakarnya -Mengecilkan dan mengempeskan perot dan seluruh badan -Meningkatkan metbolisma -Meringankan badan -Menyingkirkan daki/ kerak usus,angin, lendir,lemak, toksik, racun bahan kimia secara natural -Membersihkan kulit bebas jerawat dan jeragat -Merawat rekahan tumit. -Mencegah Kerak kulit ??punca toxic ?? ... Read More »

Pelangsing Paha dan Betis — MYMI Wonder Patch

Mymi Wonder Patch Low Body merupakan koyok pelangsing paha modern original dari Korea dengan kandungan Sophoricoside yang merupakan zat yang dihasilkan dan telah diuji oleh FDA sebagai bahan yang boleh mengurangi kadar lemak terutama dalam paha dan betis Anda. Mymi Wonder Patch telah mendapat banyak sijil anugerah dari berbagai lembaga.Contohnya sertifikasi ISO 9000, ISI 14001, FDA, dll. Sehingga dalam pemakaiannya ... Read More »