Home » Tag Archives: cantik

Tag Archives: cantik

🔥HOTs🔥Sabun Zumba – Kurus Cantik

Dari angka 9 turun ke angka 8 asbab pakai Sabun Zumba je? Biar betul? 😱 Akak ni dah pakai 2 ketul Sabun Zumba n berjaya turunkan sehingga 4 kg dan inchloss 6 inci tau. Sabun Zumba ni pakai masa mandi je. 2x sehari. Pakai biar konsisten supaya nampak kesannya. Nak kata kesan cepat sangat pun tak jugak sebab sabun ni natural. ... Read More »

Sihat Cantik & Kurus dengan SIF

Ramai yg tertanye2 ape itu SIF..??Sebenarnya ia adalah Gabungan 3 Diet famous di dunia ; 1. Intermittent Fasting2. Six Meals3. Detox Gabungannya maka jadilah Smart intermittent fasting (SIF)SIF adalah dengan produk.. B’young dan susu Coloskim 🥛🍉🍎🥑🥝🥦 Nak kurus sambil tu nak sihat jugak???? Tapi taktau cmne..Kt sini kami buka peluang untuk anda!!!!! 6 meals per day tanpa exercise pun boleh ... Read More »