Home » Tag Archives: Barangan Dapur

Tag Archives: Barangan Dapur

🔥HOT SELLING🔥BreadMaker Noxxa

Best tau breadmaker oven tu….Bakar kek mmg sgt lah cantikTak payah nak fikir api atas bawahTak payah nak fikir kipasJust set masa dan suhu sahaja…Kek masak cantik…Mmg oven ni xde di pasaran…Ni lah satu2 breadmaker yg sekali dgn oven boleh buat doh, boleh bakar kek boleh bakar biskut , boleh bakar ayam dan macam2 lg.. Beli dia sebiji cukup dah… 😍😍😍 ... Read More »

🔥NEW!🔥Set Senduk Viral

Set Senduk Viral3 color pilihanmurah2 dan cantik tau.. baru bersemangat nak memasak hihiwww.wasap.my/60123312030/sendukViral Read More »

47 pcs Porcelain Dinner Set

47 pcs Porcelain Dinner Set *Details produk dan harga di gambar *Self pickup area Shah Alam *Postage by kurier (SM) berminat boleh whatsapp: 012.331.2030 ** Belian secara ansuran juga ada. RM50 x 5bulan. Read More »

NICER DICER (Pemotong Serbaguna)

NICER DICER (Pemotong Serbaguna) HARGA : RM45 POS RM7.00 SM / RM12.00 SS Nak order klik ini —> www.wasap.my/60123312030/nicerdicerpemotong ————————————————————————————– Kitchen connoisseurs expedite food preparations and good-looking meals with precision food choppers that slice edibles into cubes, wedges, and julienne strips. Perfectly chopped chows drop straight into containers with lids, cleverly avoiding spills and mess as neatly cut chunks decorate ... Read More »