Home » Kecantikan & Kesihatan » ❤️Nutrilite Bio C Plus All Day Formula (Vitamin)

❤️Nutrilite Bio C Plus All Day Formula (Vitamin)

NUTRILITE Bio C Plus All Day Formula adalah suplemen kesihatan yang membantu menambah lagi vitamin C sepanjang hari. Bio C Plus All Day Formula memberikan anda pembebasan berterusan vitamin C, yang membolehkan tubuh anda menyerap dan mengguna nutrien itu dengan lebih efisien. Ia juga memberikan cara mudah dan ringkas untuk menyokong diet harian yang sihat.

1 botol kecil 60biji.
1 botol besar 120biji.

Pengambilan 1 biji setiap hari. Selepas makan.

Bio C Plus All Day Formula Nutrilite™ mengandungi 500mg vitamin C setiap tablet, tanpa pewarna tiruan, perisa atau pengawet. Bio C Plus All Day Formula Nutrilite™ juga mengandungi fitonutrien daripada ceri aserola, yang ditanam di ladang Nutrilite.
Bio C Plus All Day Formula Nutrilite™ mengandungi 500mg vitamin C setiap tablet, nutrisi bersamaan dengan sejumlah besar buah-buahan. Dengan pembebasan berterusan vitamin C yang diperlukan oleh tubuh anda sepanjang hari hasil daripada teknologi pembebasan berterusan yang mengelakkan sebarang pembaziran, Bio C Plus All Day Formula Nutrilite™ membolehkan badan anda mengembalikan semula dan menggunakan sepenuhnya vitamin C. Biarkan Bio C Plus All Day Formula memberikan anda nutrien daripada oren, lemon, limau gedang dan ceri aserola yang ditanam dan dipetik dari ladang-ladang Nutrilite.

order >> www.wasap.my/60123312030/BioC

offer bulan ini, Februari 2021 :

Dengan pembelian minima 5 botol Bio C Plus atau produk nutrilite..anda berpeluang memberi Periuk Elektrik Khind ini pada harga RM55 sebiji (Biasa RM200). Untung kan? dan lebih untung.. anda boleh membayar 3x 3bulan. 🙂 berminat boleh wasap Asida 0123312030