Home » Barangan Elektrik » Philips Steam Iron GC8755

Philips Steam Iron GC8755

OFFER BULAN MAC 2020, REBET RM100/RM200 untuk trade In Iron lama anda dengan iron philips ini. 4x bayaran assuran. 1st payment SUDAH BOLEH TERIMA barang. Best ke best?

Ni lah keistimewaan iron Philips yg sis jual.. latest model keluaran Amway..

dah lah tangki besar 1.8liter.. tangki air boleh dibuka lagi.. kalau yg tak boleh buka tu dia melekat di badan tapak iron tu.. kalau berlumut susah la nk bersihkan… dkt kedai philips.. model lain tangki boleh buka mahal RM200++ dr yg sis jual ni… takdak free iron board pon..

yg ni murah ja…. x smpai 2k pon kalu beli cash.. siap pakej Free iron board besaq gedabak lagi.. jadilah penguna yg bijak…. bijak membeli & bijak mengguna.. ?

roger sis sekarang kalau nk beli cash harga murah atau mahu join kutu/ansuran iron k. OPEN KUTU ansuran 10bulan. Hanya Rm151 sebulan. Wasap jika berminat

FREE POSTAGE SM/SS

www.wasap.my/60123312030/ironphilips

Seterika Penjana Stim PerfectCare Performer Philips GC8755

Teknologi Optimal TEMP: menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga linen, kapas, seluar jeans dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu.
Teknologi PreVelocity: lebih kompak dan lebih ringan; menghasilkan stim berkuasa yang berterusan dari unit yang kompak tanpa titisan.
Teknologi Stim Senyap: membebaskan stim yang senyap namun sangat berkuasa.