Home » Info Tip

Info Tip

Pemenang Giveaway CadarMurah.Com

Assalamualaikum, ini dia senarai pemenang UTAMA (menerima set cadar 5D COmforter 7pcs) dan SAGUHATI GIVEAWAY CADARMURAHDOTCOM (menerima 1set cadar single) yang lepas. Terima kasih kerana sudi join ye. Jangan lupa join lg ye.. insyaAllah. & Read More »

Giveaway by CadarMurah.com

SUDAH TAMAT PD 27/3/2017! Sempena birthday saya yang tidak lama lagi.. saya anjurkan GIVEAWAY ini sehingga Tarikh Birthday saya nanti iaitu pada bulan ini juga. (Rahsia!!) Cara nak join?? pertama, via blog : asida.net atau kedua, melalui instagram : cadarmurahdotcom  atau ketiga : FB page kami di cadarmurah.com jika join ketiga2 chanel ini, kira 3 number percalonan. nak tahu hadiahnya?? Mestilah 1set ... Read More »

Jualan Hujung Tahun CadarMurah.Com

Hampir kesemua cadar kami diberi diskaun Akhir Tahun. Nak tengok dengan mudah boleh visit or facebook >> KLIK SINI atau klik satu2 gambar di bawah ini.. dapatkan KOD pilihan kemudian whatsapp +60123312030 “YES kod_pilihan” cadar yang anda mahu. postage rm13sm/rm15ss Set Kandungan: 1. Cadar KOD CD-Q (7pcs) 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 cadar QUEEN fitted / bergetah ... Read More »

OFFER LAROME SERUM HARI INI !!

Offer hari ini shj, beli larome serum pakej ahli FREE ARM SHAPER SEPASANG. whatsapp 0123312030 okay. Offer sempena birthday my son. #offer#giveaway #larometerlajakslim #laromeslimmingserum#larome #laromeoffer #kurus#kuruslangsingdenganpantas #sihat #cantik cod di#shahalam — at Masjid nadhah,seksyen 18. Read More »

JOIN KAMI PARTNER!! DAPATKAN PENDAPATAN LUMAYAN!

Larome serum slimming kini kembali mengemparkan semua!! Stok 2Juta bakal tiba untuk semua yang berminat untuk ; >> merampingkan pinggang, >> kuruskan badan, >> kecilkan paha dan lenggan.. >> kempiskan perut dan >> buang sparetyres.. >> hilangkan strechmark dan selulit DAN YANG PALING BEST!! JOIN ESTOKIS KAMI UNTUK PENDAPATAN LUMAYAN.. PRODUK DIJAMIN LAKU KERAS!!! TERLAJAK SLIM RAMAI2 YUKK… WHATSAPP 0123312030 Read More »

Handphone rosak!

Assalam, Maaf kalau ada yangg sms/whatsapp hp sy..  Yang sudah bankin duit tapi saya tak balas2 ek. Nanti rasa tertipu pula. Hari ni handphone rosak. Dari malam tadi. InsyaAllah petang nanti saya cuba selesaikan. Sementara waktu boleh whatsapp ke 0123923620 (urgent only)   *** sudah settle ya Read More »

Selamat Tinggal 2013, Selamat Datang 2014

assalam Last 2013..hasil kumpulkan post motem on sales 2013 utk hasilkan yg lebih bagus di 2014.. alhmdulillah sgt gembira utk prestasi 2013.well done to all team!! Terima kasih pd semua customer mempercayai kami selama ini. Alhamdulillah syukur diberikan kesihatan ..diberikan kekuatan pd semua team dan customer dlm apa jua dugaan dlm urusan.. salah komunikasi..atau salah silap dr pihak kami … ... Read More »

Free Mystery Gift OFFER!!!

setiap pembelian RM 550 ke atas, kamiakan berikan mystery gift !!! mystery tu clue dia brg yg kami jual… cadar, selimut or apa2 berkaitan dgn cadar.. dr 11/5 sehingga 30/5 Read More »

Tracking 30/1/13

Assalam, hampir seminggu bercuti sempena birthday BOSS, hari ini tracking berjela panjang. ALhamdulillah Yang Mana belum ada namanya disini, maknanya belum dipos barangnya. Harap bersabar. Yang ini pun punggah banyak kali ke pejabat pos. Anyway Thanks semua ya. sahara saat – cd 191638124 my rosimah ayong – cd 191638138 my noor azlinda yayah – cd 191638141 my mohamad syahmi shahril ... Read More »