Home » Kecantikan & Kesihatan

Kecantikan & Kesihatan

🔥HOT SELLING🔥Vitamin C untuk Elak Virus

Berikan 2biji sehari utk anak2 supaya mengelakkan mereka demam pada musim2 influenza ni.. kesian depa. Sebotol rm27 atau 2 botol RM50COD area Shah Alam, lain2 tempat saya poskan. Vitamin C bertindak sebagai antioksidan dan membantu memerangi radikal bebas. Vitamin C juga diperlukan dalam pelbagai fungsi lain dalam badan seperti membantu mengekalkan tulang yang sihat, gigi, gusi serta kesihatan umum. KELEBIHAN ... Read More »

🔥HOTs🔥Sabun Zumba – Kurus Cantik

Dari angka 9 turun ke angka 8 asbab pakai Sabun Zumba je? Biar betul? 😱 Akak ni dah pakai 2 ketul Sabun Zumba n berjaya turunkan sehingga 4 kg dan inchloss 6 inci tau. Sabun Zumba ni pakai masa mandi je. 2x sehari. Pakai biar konsisten supaya nampak kesannya. Nak kata kesan cepat sangat pun tak jugak sebab sabun ni natural. ... Read More »

🔥HOTs🔥ISO.7 Anti Oxidant

Minuman ISO.7 ni kaya dgn anti-oksidan khusus utk MELINDUNGI dan MEMULIHKAN sistem tubuh secara berterusan. Ia membantu meneutralkan radikal bebas melalui penggunaan beberapa buah-buahan super terpilih seperti; ** elderberi ** anggur hitam ** kranberi ** acerola Selain menggabungkan ekstrak hebat buah-buahan dan sayur-sayuran di dalam formulasinya (except 4 anggur hitam saya penah dgr..d rest i just found out…tp bersyukur sbb ... Read More »

Sihat Cantik & Kurus dengan SIF

Ramai yg tertanye2 ape itu SIF..??Sebenarnya ia adalah Gabungan 3 Diet famous di dunia ; 1. Intermittent Fasting2. Six Meals3. Detox Gabungannya maka jadilah Smart intermittent fasting (SIF)SIF adalah dengan produk.. B’young dan susu Coloskim 🥛🍉🍎🥑🥝🥦 Nak kurus sambil tu nak sihat jugak???? Tapi taktau cmne..Kt sini kami buka peluang untuk anda!!!!! 6 meals per day tanpa exercise pun boleh ... Read More »

Bersihkan udara ~ Atmosphere Drive

Atmosphere drive (untuk kualiti udara yg lebih baik) ✔️ Menggunakan teknologi penurasan jenama ATMOSPHERE. ✔️ Menyingkirkan 99% zarah-zarah halus & asap. ✔️ Mengurangkan kesan asap rokok, ekzos & bahan pencemar kimia. ✔️ Tahan lama (bergantung kepada tempoh pemanduan) ✔️ Pembersih udara yang menjanjikan operasi senyap dan tidak mengganggu konsentrasi pemandu. ✔️ Mudah diletakkan dalam kereta. ✔️ Sesuai bagi mereka yang ... Read More »

Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan. Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien ... Read More »

SuperRich Puteri Vanilla (SPV)

INGIN KELIHATAN ‘GORGEOUS, AWESOME & PASSIONATE ?? SuperRich Perfect Lady penyelesaiannya.. 1- Hasil gabungan terbaik terdiri daripada ekstrak buah tomato, manggis, delima, biji anggur, biji apricot, durian belanda, pueraria yang terpilih, manjakani, madu, kurma, Oligo, habbatussauda, maquiberry, protein soya dan vitamin B17 menjadikan SuperRich Perfect Lady cukup khasiat umpama memakan gabungan 15 makanan tambahan/jamu/vitamin untuk tampil anggun, menawan dan menggiurkan. ... Read More »

SET SAUNA DI RUMAH (MUDAH ALIH)

Set sauna Ruby 2 (khemah + periuk sauna+pengurut kaki+kerusi) ~ RM378 *Hat >> penutup kepala utk masalah rambut * – SOLD OUT Pink/Blue ♥ whatsapp: 0123312030 Keistimewaan sauna ini adalah: 1. Paling mudah dipasang dan disimpan Sedia dipasang dan disimpan tidak sampai 1 minit! 2. Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air dan tahan lama. 3. Harga yang berpatutan. ... Read More »

Jamu Nenek Sang Suria ( Herba Wajah)

Antara kelebihan SANG SURIA adalah….. ?Merawat RESDUNG ?Merawat masalah JERWAT dan Jeragat ?Memperbaiki kulit yg bermasalah dan rosak akibat penggunaan bahan kimia pd kulit wajah/badan ?Mengawal PIGMENTASI dan BINTIK HITAM pd wajah ?Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang ?MENCERAHKAN kulit yg kusam dan gelap ?Menghilangkan garis halus dan KEDUTAN ?Mengawal pengeluarkan minyak di wajah ?Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata ?Mengawal ... Read More »

Jamu Nenek Fiti Kapsul (Detoxs)

?Jamu FITI KAPSUL merupakan booster utk langsing berseri !! ? -Mendapatkan berat badan ideal -Memerangkap lemak dan sinkirkan -Mengumpal lemak tepu yang badan sukar utk membakarnya -Mengecilkan dan mengempeskan perot dan seluruh badan -Meningkatkan metbolisma -Meringankan badan -Menyingkirkan daki/ kerak usus,angin, lendir,lemak, toksik, racun bahan kimia secara natural -Membersihkan kulit bebas jerawat dan jeragat -Merawat rekahan tumit. -Mencegah Kerak kulit ??punca toxic ?? ... Read More »