Home » Barangan Elektrik

Barangan Elektrik

🔥HOT SELLING🔥BreadMaker Noxxa

Best tau breadmaker oven tu….Bakar kek mmg sgt lah cantikTak payah nak fikir api atas bawahTak payah nak fikir kipasJust set masa dan suhu sahaja…Kek masak cantik…Mmg oven ni xde di pasaran…Ni lah satu2 breadmaker yg sekali dgn oven boleh buat doh, boleh bakar kek boleh bakar biskut , boleh bakar ayam dan macam2 lg.. Beli dia sebiji cukup dah… 😍😍😍 ... Read More »

| Mini Blender Philips | Cash atau ansuran bulanan |

Wow..wow..wow..!! Bestnya dah kluar blender mini philips ni…Comei je bentuknya…Dapat 3 balang 3in1 functionnya👉Boleh blender bahan basah..👉Boleh blender bahan kering..👉Teramat best boleh blender buah jadi jus..Lpas tu x yah nak tuang kat tempat lain…👉Balang blender jadi botol air terus boleh bawak jalan2…Best sgt blender mini ni. Comel dan mudah digunakan.Group kutu sentiasa ada ye. 🤩 www.wasap.my/60123312030/nak+mini+blender…Philips Mini BlenderSpesifikasi Teknikal :⚡Kuasa: ... Read More »

Philips Steam Iron GC8755

OFFER BULAN MAC 2020, REBET RM100/RM200 untuk trade In Iron lama anda dengan iron philips ini. 4x bayaran assuran. 1st payment SUDAH BOLEH TERIMA barang. Best ke best? Ni lah keistimewaan iron Philips yg sis jual.. latest model keluaran Amway.. dah lah tangki besar 1.8liter.. tangki air boleh dibuka lagi.. kalau yg tak boleh buka tu dia melekat di badan ... Read More »

Steamer Noxxa (Pengukus)

Steamer Noxxa (Pengukus 3 tingkat) Pengukus Makanan Noxxa adalah penting untuk gaya hidup yang lebih sihat kerana nutrien dan rasanya dikekalkan semasa proses memasak secara kukus/stim. Kukus/stim makanan anda dengan Pengukus Makanan Noxxa! Memasak secara kukus mengekalkan nutrien dan rasa manakala ruang pengukus XL 3 tingkat membolehkan anda mengukus pelbagai bahan pada satu-satu masa dalam ruang yang berbeza. Saluran tiub ... Read More »

Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan. Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien ... Read More »