Home » Barangan Elektrik

Barangan Elektrik

🔥HOT SELLING🔥BreadMaker Noxxa

Best tau breadmaker oven tu….Bakar kek mmg sgt lah cantikTak payah nak fikir api atas bawahTak payah nak fikir kipasJust set masa dan suhu sahaja…Kek masak cantik…Mmg oven ni xde di pasaran…Ni lah satu2 breadmaker yg sekali dgn oven boleh buat doh, boleh bakar kek boleh bakar biskut , boleh bakar ayam dan macam2 lg.. Beli dia sebiji cukup dah… 😍😍😍 ... Read More »

Steamer Noxxa (Pengukus)

Steamer Noxxa (Pengukus 3 tingkat) Pengukus Makanan Noxxa adalah penting untuk gaya hidup yang lebih sihat kerana nutrien dan rasanya dikekalkan semasa proses memasak secara kukus/stim. Kukus/stim makanan anda dengan Pengukus Makanan Noxxa! Memasak secara kukus mengekalkan nutrien dan rasa manakala ruang pengukus XL 3 tingkat membolehkan anda mengukus pelbagai bahan pada satu-satu masa dalam ruang yang berbeza. Saluran tiub ... Read More »

Philips Steam Iron GC8755

Ni lah keistimewaan iron Philips yg sis jual.. latest model keluaran Amway.. dah lah tangki besar 1.8liter.. tangki air boleh dibuka lagi.. kalau yg tak boleh buka tu dia melekat di badan tapak iron tu.. kalau berlumut susah la nk bersihkan… dkt kedai philips.. model lain tangki boleh buka mahal RM200++ dr yg sis jual ni… takdak free iron board ... Read More »

Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan. Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien ... Read More »