Home » Barangan Dapur

Barangan Dapur

🔥HOT SELLING🔥BreadMaker Noxxa

Best tau breadmaker oven tu….Bakar kek mmg sgt lah cantikTak payah nak fikir api atas bawahTak payah nak fikir kipasJust set masa dan suhu sahaja…Kek masak cantik…Mmg oven ni xde di pasaran…Ni lah satu2 breadmaker yg sekali dgn oven boleh buat doh, boleh bakar kek boleh bakar biskut , boleh bakar ayam dan macam2 lg.. Beli dia sebiji cukup dah… 😍😍😍 ... Read More »

Periuk Rendang ( Tidak Melekat)

Set Periuk marblestone kami ini adalah serbaguna. Pelbagai jenis masakan boleh dimasak dengan set periuk kami. Set periuk dari Oli Collections ini totally produk muslim yang dijamin berkualiti dan best sellers.. Berminat boleh whatsapp 0123312030 (Pn Asida) periuk rendang tidak melekat WA 0123312030 periuk rendang tidak melekat WA 0123312030 Read More »

🔥HOTs🔥COOKLINE X Premium Kitchen Cookware 24cm Saute Pan

Sebuah KUALI pembinaan 3-lapis, rekaan penuh yang terdiri daripada 2 lapisan keluli tahan karat berkualiti tinggi yang terikat dengan teras Aluminium ketulenan tinggi dalaman yang membawa anda alat memasak berkualiti tinggi yang menawarkan prestasi yang tiada tandingan dan sifat memasak luar biasa!! – rakan dapur anda yang boleh dipercayai untuk 20 tahun! Direka untuk memasak lebih sihat dengan air yang ... Read More »

🔥HOTs🔥Rempah Pes Mee Bandung Muar

Rempah Pes Mee Bandung Muar.. sedap dan mudah.. sekelip mata dah siap MEE BANDUNG LAZAT ni..!! Buat hidangan untuk tetamu datang, mereka pasti akan suka. 1kotak boleh buat hidangan untuk 8-10 orang Resepi dan cara masakan disediakan. Keluaran Bumiputra dari kilang GMP. COD di Shah alam, lain2 tempat boleh dipos.wasap 0123312030.. Harga RM12 Read More »

Steamer Noxxa (Pengukus)

Steamer Noxxa (Pengukus 3 tingkat) Pengukus Makanan Noxxa adalah penting untuk gaya hidup yang lebih sihat kerana nutrien dan rasanya dikekalkan semasa proses memasak secara kukus/stim. Kukus/stim makanan anda dengan Pengukus Makanan Noxxa! Memasak secara kukus mengekalkan nutrien dan rasa manakala ruang pengukus XL 3 tingkat membolehkan anda mengukus pelbagai bahan pada satu-satu masa dalam ruang yang berbeza. Saluran tiub ... Read More »

Apron Memasak

Apron Kitchen Aprons Suitable for Home [APRON Anti – dirty] Masak dengan penuh keyakinan seperti chef di hotel, Untuk rasa yang lebih enak, Demi keluarga tercinta. Material : cotton linen Size : 65cm x 75cm RM29.90 sahaja Pos Semenanjung RM12 Pos SabahSarawak RM22 berminat boleh terus klik www.wasap.my/60123312030/apron Read More »

Periuk Visions kembali lagi..

Periuk Visions 6pcs 1 set(1.5ltr /2.25ltr /3.25ltr) Boleh dibeli cash atau join KUTU BULANAN kami..  whatsapp 0123312030 Read More »

Alas Peti Ais/ Mesin Basuh/ Oven/Microwave

RM29 (oven & microwave) sehelai RM35 (washing machine & fridge) sehelai WHATSAPP 0123312030 ❣* Alas microwave , oven *❣ ✅MATERIAL : PREMIUM COTTON LINEN ✅UKURAN : 35cm x 100cm (Microwave) 58cm x 130cm (Fridge/WM) ✅Kegunaan lain juga boleh Harga : RM29 @ RM39 www.wasap.my/60123312030/microwave+fridge+dustcover RM12 Semenanjung (1-5 Helai) RM10 Sabah Sarawak (harga postage berubah bergantung pada kuantiti) Read More »

Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan. Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien ... Read More »