Home » Aksesori Rumah

Aksesori Rumah

Sistem Rawatan Air eSpring

Anda boleh bergantung kepada Sistem Rawatan Air eSpring untuk melindungi anda dan keluarga pada akhir perjalanan air ke rumah anda. Siang dan malam, eSpring memberikan anda ketenangan fikiran, menyediakan air yang bersih lagi selamat atas permintaan. Teknologinya yang canggih menyediakan air mengikut kesenangan anda dan mudah digunakan dan diselenggarakan. Semua komponen Sistem Rawatan Air eSpring bekerjasama dengan lancar dan efisien ... Read More »

Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron GC8755

  Ni lah keistimewaan iron Philips yg sis jual.. latest model keluaran Amway.. dah lah tangki besar 1.8liter.. tangki air boleh dibuka lagi.. kalau yg tak boleh buka tu dia melekat di badan tapak iron tu.. kalau berlumut susah la nk bersihkan… dkt kedai philips.. model lain tangki boleh buka mahal RM200++ dr yg sis jual ni… takdak free iron ... Read More »

Karpet L Patchwork

 CARPET L 200cm x 230cm RM135 SM  TERMASUK POSTAGE www.wasap.my/60123312030/karpet+L Read More »

Toto Karpet Viral (QUEEN)

DENGAN TOTO CARPET TIADA LAGI MASALAH KARPET BERAT, BERHABUK DAN BERDEBU! Anda mencari carpet jenis tebal untuk gantikan karpet yang kerap berhabuk dan berdebu? Jangan risau dan jangan stress dengan carpet yang berat dan jarang di basuh tu! Kami dah ada penyelesaian terbaik untuk anda! Toto Carpet ini direka khas untuk anda yang suka melepak @ berbaring di atas karpet ... Read More »

Kelambu Cinta Pengantin + Kelambu Moden

Kelambu cinta ini sesuai untuk hiasan bilik pengantin ,dijadikan pelamin mini kelambu dan untuk mereka yang ingin mencantikkan lagi bilik tidur . Hanya pasangkan saja di bilik tidur anda pasti bilik tidur anda lebih cantik dan menarik. Terdapat warna pink, krim, biru, purple & hijau Harga: RM70 SM, RM80 SS (masuk postage) Kelambu Petak/moden (Harga sama) Read More »

Multipurpose Mat Patchwork

Raya Dengan Kereta Baru! Kereta pun nak beraya juga. Jom Hias kereta dengan alas Patchwork Quilt ni ! Baru sedap mata memandang dan ceria nk beraya umah sedara mara 😉 [ Car Seat Pad/ Table Runner ] ♂ Membantu menyegarkan mata pengguna kereta yang berada didalam kereta hari-hari. Seronok je rasa nak memandu bila tgk kereta kemas dan cantik ♂ ... Read More »

ARTIFICIAL PLANT (Pokok Hiasan Rumah)

Sesuai untuk dekorasi untuk rumah, pokok hijau palsu serupa dengan yang betul, sangat mudah menjaga, tak perlu menyiram atau meletakkan baju. Ia akan sentiasa segar dan bermaya. Open preorder, Mid May akan sampai dari China. Jika berminat terus whatsapp 0123312030 ye. Read More »

Karpet S Patchwork (Flash Sale)

CARPET PATCHWORK S Size : 90cm x 150cm Flash Sale!!! Dua hari sahaja.. beli 2 helai karpet S ini hanya RM99, FREE POSTAGE 🔥🔥, end 30/4/2019 Meh deko2 rumah untuk HARI RAYA yang bakal menjelang nanti.. www.wasap.my/60123312030/carpetS Ada biji2 getah sebagai antislip di permukaan bawah. Sesuai diletakkan sebagai hiasan di dalam bilik atau ruang tamu.. Menjadi pelapik kepada sejadah.. Juga boleh ... Read More »

Karpet M Patchwork

 Karpet M Patchwork READY STOCK! ✅160 x 210 cm ✅Boleh dibasuh mesin ✅Anti slip / getah dibawah carpet Harga: RM99 SIAP POS POS RM12 SS whatsapp 0123312030 Read More »