Home » Deco Rumah

Deco Rumah

🔥HOTs🔥Toto Patchwork Viral (QUEEN) OFFER!!

DENGAN TOTO CARPET TIADA LAGI MASALAH KARPET BERAT, BERHABUK DAN BERDEBU! Anda mencari carpet jenis tebal untuk gantikan karpet yang kerap berhabuk dan berdebu? Jangan risau dan jangan stress dengan carpet yang berat dan jarang di basuh tu! Kami dah ada penyelesaian terbaik untuk anda! Toto Carpet ini direka khas untuk anda yang suka melepak @ berbaring di atas karpet ... Read More »

🔥HOT SELLING🔥|POKOK HIASAN| ARTIFICIAL PLANT

Sesuai untuk dekorasi untuk rumah, pokok hijau palsu serupa dengan yang betul, sangat mudah menjaga, tak perlu menyiram atau meletakkan baju. Ia akan sentiasa segar dan bermaya. Ready stock.. Jika berminat terus whatsapp 0123312030 ye. Read More »

Meja Jepun / Dulang / Meja Kopi

Meja Jepun dari Oli.RM119 ✅ saiz: 64cm ✅ material: Melamine yang tebal dan berkualiti ✅ Bentuk: Bulat dan Berkaki 4 🔥Mmg sesuai untuk kegunaan di Rumah utk buat meja jepun, meja kopi atau meja untuk anak2 menulis 🔥boleh dilipat untuk dijadikan dulang makanan atau untuk mengangkat barang2 kecil 🔥Dilipat dan memerlukan ruang kecil aje untuk menyimpannya 🔥 sangat sesuai diletakkan di Masjid @ surau ... Read More »

🔥Multipurpose Mat 🔥

Raya Dengan Kereta Baru! Kereta pun nak beraya juga. Jom Hias kereta dengan alas Patchwork Quilt ni ! Baru sedap mata memandang dan ceria nk beraya umah sedara mara 😉 [ Car Seat Pad/ Table Runner ]♂ Membantu menyegarkan mata pengguna kereta yang berada didalam kereta hari-hari. Seronok je rasa nak memandu bila tgk kereta kemas dan cantik♂ Membantu menutup ... Read More »

🔥HOTs🔥Toto Karpet (Single) 110x205cm

Toto Karpet Patchwork Single: (110cm x 205cm) Kegunaan: 👉Senang di basuh masuk je dalam mesin 👉Tak mudah gerak, ada anti slip di bawahnya 👉Sangat selesa sebagai alas depan TV sambil baring2 👉Dijadikan alas tilam untuk anak yang kencing malam atas tilam 👉Cantik dan selesa anak kecil pun suka, selamat untuk anak kecil yang aktif   klik terus link ini jika ... Read More »

🔥Karpet S Patchwork🔥

CARPET PATCHWORK S – RM50 Size : 90cm x 150cm Meh deko2 rumah agar kemas sentiasa.. www.wasap.my/60123312030/carpetS Ada biji2 getah sebagai antislip di permukaan bawah. Sesuai diletakkan sebagai hiasan di dalam bilik atau ruang tamu.. Menjadi pelapik kepada sejadah.. Juga boleh dijadikan lapik meja.. whatsapp : 0123312030 (contoh diletakkan pada meja makan kerusi 6) Read More »

🏺🏺Decorative Vase 🏺🏺

1. SyaQist Luxurious Glass Vase ~ European Style 2in1 Material : Glass + MetalSmall size : 48cm x 14cmBig Size : 55cm x 14cm MARKET PRICE RM239SYAQIST BEST PRICE : RM160 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 FREE POSTAGE OFFER SEHINGGA 31.3.2030 2. SyaQist Crystal Candy Glass 2in1 Material : Glass + Metal + CrystalSmall size : 10cm x 24cmBig Size : 10cm x 30cm ... Read More »

🔥OFFER MAC 2020🔥

SPECIAL 3.3 OFFER Percuma Postage Untuk belian mana mana item di atas.. Artificial PlantDecoration Accessories Kupon Code : FREESHIP Sah sehingga 31 MARCH 2030 , Order? >> KLIK SINI Read More »