Home » Deco Rumah

Deco Rumah

🔥Karpet L Velvet SyaQist🔥

Material : Soft VelvetUkuran : 200cm x 230cm (Saiz L) ~ New Design Super Hot Selling~ Anti Slip di permukaan bawah karpet~ Material Lembut~ Mudah dibersihkan dan tidak memerangkap habuk Harga diskaun sekarang, hanya rm105 👇👇👇www.wasap.my/60123312030/karpetvelvetsyaqist Read More »

🔥Crown Kepala Katil Bilik Pengantin🔥

Crown Kepala Katil Bilik Pengantin 👑 .. Saiz : Lebar 60cmWarna : Emas, PutihMaterial : Besi Mempunyai 2 rel (rail) pada setiap crown. Anda boleh menggayakannya dengan apa-apa langsir yang jahitan atasnya jenis lipat kelim atau “rod finishing” .Untuk lebih mudah anda boleh memadankannya dengan langsir net LILL dari Ikea (RM14.90/sepasang).Langsir LaceUkuran : Tinggi/Panjang, 2.6 m. Lebar, 1.5 m.Material : ... Read More »

Alas Peti Ais/ Mesin Basuh/ Oven/Microwave

RM29 (oven & microwave) sehelai RM35 (washing machine & fridge) sehelai WHATSAPP 0123312030 ❣* Alas microwave , oven *❣ ✅MATERIAL : PREMIUM COTTON LINEN ✅UKURAN : 35cm x 100cm (Microwave) 58cm x 130cm (Fridge/WM) ✅Kegunaan lain juga boleh Harga : RM29 @ RM39 www.wasap.my/60123312030/microwave+fridge+dustcover RM12 Semenanjung (1-5 Helai) RM10 Sabah Sarawak (harga postage berubah bergantung pada kuantiti) Read More »

🔥HOT SELLING🔥|POKOK HIASAN| ARTIFICIAL PLANT

Sesuai untuk dekorasi untuk rumah, pokok hijau palsu serupa dengan yang betul, sangat mudah menjaga, tak perlu menyiram atau meletakkan baju. Ia akan sentiasa segar dan bermaya. Ready stock.. Jika berminat terus whatsapp 0123312030 ye. Read More »

Kelambu Cinta Pengantin + Kelambu Moden

Kelambu cinta ini sesuai untuk hiasan bilik pengantin ,dijadikan pelamin mini kelambu dan untuk mereka yang ingin mencantikkan lagi bilik tidur . Hanya pasangkan saja di bilik tidur anda pasti bilik tidur anda lebih cantik dan menarik. Terdapat warna pink, krim, biru, purple & hijau Harga: RM70 SM, RM80 SS (masuk postage) Kelambu Petak/moden (Harga sama) Read More »

🔥HOTs🔥Toto Patchwork Viral (QUEEN) OFFER!!

DENGAN TOTO CARPET TIADA LAGI MASALAH KARPET BERAT, BERHABUK DAN BERDEBU! Anda mencari carpet jenis tebal untuk gantikan karpet yang kerap berhabuk dan berdebu? Jangan risau dan jangan stress dengan carpet yang berat dan jarang di basuh tu! Kami dah ada penyelesaian terbaik untuk anda! Toto Carpet ini direka khas untuk anda yang suka melepak @ berbaring di atas karpet ... Read More »

Meja Jepun / Dulang / Meja Kopi

Meja Jepun dari Oli.RM119 ✅ saiz: 64cm ✅ material: Melamine yang tebal dan berkualiti ✅ Bentuk: Bulat dan Berkaki 4 🔥Mmg sesuai untuk kegunaan di Rumah utk buat meja jepun, meja kopi atau meja untuk anak2 menulis 🔥boleh dilipat untuk dijadikan dulang makanan atau untuk mengangkat barang2 kecil 🔥Dilipat dan memerlukan ruang kecil aje untuk menyimpannya 🔥 sangat sesuai diletakkan di Masjid @ surau ... Read More »

🔥Multipurpose Mat 🔥

Raya Dengan Kereta Baru! Kereta pun nak beraya juga. Jom Hias kereta dengan alas Patchwork Quilt ni ! Baru sedap mata memandang dan ceria nk beraya umah sedara mara 😉 [ Car Seat Pad/ Table Runner ]♂ Membantu menyegarkan mata pengguna kereta yang berada didalam kereta hari-hari. Seronok je rasa nak memandu bila tgk kereta kemas dan cantik♂ Membantu menutup ... Read More »