Home » Barangan Dapur » šŸ”„HOT SELLINGšŸ”„BreadMaker Noxxa

šŸ”„HOT SELLINGšŸ”„BreadMaker Noxxa

Best tau breadmaker oven tu….
Bakar kek mmg sgt lah cantik
Tak payah nak fikir api atas bawah
Tak payah nak fikir kipas
Just set masa dan suhu sahaja…
Kek masak cantik…

Mmg oven ni xde di pasaran…
Ni lah satu2 breadmaker yg sekali dgn oven boleh buat doh, boleh bakar kek boleh bakar biskut , boleh bakar ayam dan macam2 lg.. Beli dia sebiji cukup dah… šŸ˜šŸ˜šŸ˜

nak order? whatsapp 0123312030 boleh beli secara cash atau ansuran bulanan. COD are Shah Alam atau kawasan berhampiran.