Home » Bantal/Selimut » Bantal Hotel DAG, Gebus habis!

Bantal Hotel DAG, Gebus habis!

Uolls nk rasa tido kt hotel.. bantal yg gebu , selesa .. n rasa sedap jaa tido dibuai mimpi2 indah.. kikikiki.. .. boleh roger Asid k..
Bantal hotel DAG.. berminat?? whatsapp ?0123312030

*Hadiahkan diri anda nikmat dunia yang tak terhingga. Tidur lena dengan BANTAL HOTEL 5* kami

*Bakal pengantin nak beradu nyenyak? BANTAL HOTEL 5* kami jawapannya

* Pindah rumah baru? Rumah baru Bantal baru jugak la.. Tetamu pun selesa

* JAMINAN KAMI 100% Kualiti Hotel Bantal baru terus dari kilang. Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel. Tidak dijual dalam pasaran biasa.

Material : Hollowfill Saiz bantal : 19″×29″

Ada yang tanya, best ke bantal hotel DAG pillow nih?

Meh nak habaq mai…

Material bantal hotel DAG ni adalah dari gabungan fibre dan polyester yang terbaik… iaitu lembut dan gebus gebas…nanti kita akan ajar cara2 macam mana nak gebukan lagi bantal hotel DAG nih k…

Size bantal hotel DAG ni pulak adalah standard iaitu 19′ x 29′ dan semestinya ia boleh digunakan bersama sarung bantal biasa..tapi kalau nak order sekali sarung bantal dari Das Abdul Global pun boleh jugak…kita ada jual jugak…

Apa perbezaan atau kelebihan bantal hotel DAG nih yang tak ada pada bantal biasa yang ada kat rumah awak2 tu?

Hygiene iaitu tidak berdebu seperti bantal kekabu dan ia anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang mempunyai asma terutama kepada anak2 kecil.

Sangat lembut & gebu kerana bantal ini diperbuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu kita. Kalau dulu kita tidur beralas dengan dua biji bantal biasa, kini cukup dengan hanya sebiji bantal hotel DAG sahaja..serta dapat mengelakkan kekejangan atau masalah salah bantal…

Selesa dan tidak panas apabila digunakan..

Mudah untuk dicuci menggunakan washer machine, cepat kering & mudah dijaga.

Tidak mudah memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.

Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.

Berapa harga bantal hotel DAG pillow nih?

 

Whatsapp 0123312030